En lækker kop kold kaffe!

Min gode ven, Rasmus, er en sand ninja til at brygge kaffe. Han gav mig et tip til, hvordan man nemt brygger kold-brygget kaffe, så selv sådan en som mig, kan være med 🙂 Og det tip skal I også have. Det er super nemt og kaffen bliver super god!

Man starter med at kværne en god kaffe. Jeg bruger kaffe fra ham her. Den er mega god! Til en bodum kande til 8 kopper, skal der bruges ca 56 gram kaffe.

Kaffen hældes op i bodum kanden. Så der en klar til det kolde gys 🙂

Vandet skal være koldt. Dejlig koldt. Jeg har købt mig en Brita, der tager lidt af kalken fra vandet og giver det, efter min mening, en lidt friskere smag (og når man laver varm kaffe, bliver kedlen ikke så hurtigt kalket til). Hæld vand på og sæt kanden i køleskabet. 24 timer efter er der lækker kold kaffe, der med et skævt rismælk (for os mælkefornægtere. Andre kan bruge almindelig mælk) smager lækkert og lidt af kold chokolade 🙂

Nam nam!