2013 kom an!

I 2012 har jeg haft en billedleg kørende med min veninde, hvor vi har mailet eller sms´et billeder fra vores dag til hinanden. Nu udvider jeg med en blog om hvad jeg får tiden til at gå med med kreative sysler, spejderi og friluftsliv. Jeg er sikker på at 2013 har en masse at byde på, så her vil min mand Johannes og jeg skrive om stort og småt.

Nytårsaften havde vi besøg af skønne mennesker, og jeg må lige vise den kransekage jeg fik lavet. Det var første gang jeg lavede kransekage, og det var helt fra bunden. 500 gr mandler blev til mandelmel, og marcipanen sødede jeg med hjemmelavet æblemos, før den blev til kransekagedej. Til ære for min mand havde jeg lavet legochokolademænd til pynt. Det var et sjovt projekt og så smagte den fantastisk 🙂Karens Kransekage

One thought on “2013 kom an!

  1. mette

    Tillykke med din flotte blog! Vi Ole og Jeg, kan som smagsvidner bekræfte, at det var VERDENS bedste kransekage!

Der er lukket for kommentarer.